BuyinCoins

buyincoins_adBuyInCoins is al sinds 2010 bezig om de top te bereiken van de Chinese webshops. Echter, tot op heden zijn zij hoofdzakelijk aanbieder voor een groot deel van Rusland. Dit is o.a. te merken aan het forum die hoofdzakelijk bestaat uit Russische potentiële kopers. Dat wil immers niet zeggen dat BuyInCoins geen slechte webshop is. In tegendeel zelfs! BuyInCoins biedt verschillende producten aan. Het verschilt van normale reguliere gadgets tot OEM producten. Het motto van BuyInCoins is: “shopping with unbeatable price, just buy in coins.”. Het motto van BuyInCoins is afgeleid van het feit dat je bij BuyInCoins als ware ook kunt sparen voor punten. Nu hebben veel andere webshops dit ook, maar bij deze aanbieder is het zelfs mogelijk om vanaf 50$ je te laten uitbetalen. Je verdient dus geld met je aankopen! De support van BuyInCoins is ook zeer behulpzaam en voorziet je van voldoende informatie.
buyincoins_ad_2De verzending van BuyInCoins is uit eerdere ervaringen vanuit onze kant erg goed: heel erg goed. Eerder hebben wij een bestelling gedaan met daarin een RJ45 cable tester, zaklamp en koelpasta om wat PC-gerelateerde producten te kunnen testen. Wat opviel is dat BuyInCoins zeer zorgvuldig te werk gaat. Alles apart wikkelen in bubbelplastic, 2 reepjes piepschuim er tussen en vervolgens een bescherm zakje er om heen. Daarnaast wordt er gratis een foto gemaakt van je pakket zodat je weet dat deze in goede conditie verzonden wordt. Ga er niet vanuit dat je de beste foto krijgt, maar er is op z’n minst op te zien dat het pakket naar jouw adres gaat en dat er iets gaat komen. De mogelijkheid bestaat dat je 2 foto’s ontvangt voor een gesplitste shipping. Naast de PC en networking tools beschikken zij ook over veel categorieën:

  • World Cup 2014 (bepaalde seizoenen)
  • Computer en netwerk
  • Beauty en gezondheid
  • Electronica
  • Huis en tuin
  • Tablets/mobile phones
  • Mode (kleren en accessoires)
  • Auto accessoires
  • Sport en outdoor
  • Kettingen, juwelen en horloges

Naast de normale verkoop van producten heeft BuyInCoins, zoals hierboven ook al
vermeldt, een mogelijkheid om geld te verdienen per order. Dit is niet veel, maar hoe meer foto’s, video’s en uitgebreidere reviews je schrijft, des te beter je ‘gift’ zal zijn op je account. Je spaart in feite voor points. 1 point is $1,00. Ook beschikt BuyInCoins over een affiliate programma. Het laten maken van een foto van je pakket is gratis en gebeurt standaard, wat voor velen een top feature is. Het contact opnemen met de customer care is een kwestie van een ticket aanmaken. Het systeem sluit goed aan bij de website, de website is niet standaard te noemen in vergelijking met andere webshops.

Overige informatie:
BuyinCoins Co., Ltd
Room 1902 (A), 19/F
38 Shan Tung Street
Mong Kok
Hong Kong
China

– Levering in ca. heel Europa, VS en Azië
– Gratis verzending naar Nederland
– PayPal kopersbescherming
– Uitstekende customer care
– Diverse warenhuizen*
– Prijs-kwaliteitsverhouding is in orde
– Dropshipping mogelijkheid

*het kan zijn dat je order wordt opgesplitst in 2 delen vanwege verschillende warenhuizen.