Gearbest

gearbest_adGearbest is een webshop die bij heel veel niet bekend is, maar eigenlijk wel bij hen bekend zou moeten worden. Gearbest is namelijk één van de weinige webwinkels die erg klantgericht is en altijd problemen wil oplossen wanneer er problemen zijn. Gearbest is rond 2012/2013 begonnen met het opzetten van de website en het verkopen van producten over heel de wereld. Binnen 2 jaar hebben zij een enorm goed bestaan opgebouwd doordat zij erg klantgericht zijn en altijd leuke gadgets in de aanbieding hebben. “The customer is always king” zoals zij het zelf beschrijven. “The sale is not complete when we ship your order, it is complete when you are totally satisfied.”. Met andere woorden: niet tevreden? Gearbest helpt je graag met een passende oplossing. Naast gespecialiseerd te zijn in het verkopen van consumenten elektronica, gadgets en kleding, heeft Gearbest ook in 2 jaar tijd een heel groot assortiment met aantrekkelijke deals. Ze staan daarnaast ook bekend om de “hidden coupons” die je gek genoeg niet altijd zo snel kunt vinden maar als je deze eenmaal hebt gevonden dan kun je vaak leuke hebbedingetjes krijgen voor minder dan $0,50!

De verzending van Gearbest is snel. Orders worden snel verwerkt en pakketten worden vrij snel verzonden over het algemeen. Jammer genoeg is het kiezen van een andere verzendmethode niet zo snel iets wat je kunt vinden. Je kunt hen wel emailen om te vragen of er andere shipping methods beschikbaar zijn. Dit kost een paar tientjes meer, maar voor snellere verzending misschien altijd te overwegen. Hun productcategorieën zijn:

 • Cell phones
 • Tablet PCs
 • Watches
 • Mobile accessories
 • Radio control
 • Audio & Video
 • Car elektronics
 • Computers & networking
 • LED light & flashlights
 • Home & garden
 • Outdoors & sports
 • Men’s clothing

Wat veel mensen aanspreekt is de website van Gearbest. Overzichtelijk, strak, modern en met de tijd mee. Ze maken gebruik van een “uniek” of “eigen” systeem voor het verwerken van bestellingen. Vergelijk bijvoorbeeld Banggood, Dealextreme, Tinydeal en Focalprice met elkaar. Alle webshops maken bijna gebruik van hetzelfde soort thema en dat is jammer omdat je op die manier erg veel op elkaar gaat lijken. Daar heeft Gearbest zeker een voorsprong in. Wanneer je een account aanmaakt op hun website, ontvang je direct al een aantal coupon codes en een tegoed van een paar punten. Tot slot heeft Gearbest een 24/7 live chat service die je met veel dingen kan helpen. Soms gebrekkig Engels, maar een oplossing kan er altijd komen: kopers garantie is namelijk ook aanwezig. Zo’n 45 tot maar liefst 90 dagen repair and replacement. Zie “hier” http://www.gearbest.com/about/about-us.html voor meer informatie over Gearbest.

Het registreren van een account op Gearbest vinden velen niet altijd eenvoudig. Daarom hebben zij daarvoor een video gemaakt.

– Levering over heel de wereld
– Gratis verzending naar Nederland
– Gearbest kopersbescherming
– Zeer klantgericht en goede oplossingen
– Goed ontwikkelde website
– Leuke gadget deals
– 2 jaar actief, al 2 jaar succesvol