Gratis! BlitzWolf 40W charger (5x!) Op=Op!

10

add_blitzwolf1Het is nog niet zo lang geleden dat de BlitzWolf een nieuwe Desktop Charger op de markt bracht. Beter bekend als de BlitzWolf 40W High-Speed charger. De BlitzWolf 40W is praktisch voor elk apparaat geschikt. Variërend van een telefoon tot RC batterijen. Het unieke aan de BlitzWolf 40W charger, is dat hij niet zomaar wordt gebruikt als een reguliere oplader, maar als een desktop charger. De charger beschikt namelijk over 4 anti-slip dopjes aan de onderkant waardoor hij op het bureau te plaatsen is.

^B32EB4D8C3E8C314BC20DF57522C59BEF55EB3F1A909647307^pimgpsh_fullsize_distr

Naast de Anti-slip dopjes, heeft de 40W charger zelf ook nog een aantal features. De charger beschikt over een Power3S technologie. Power3S zorgt o.a. voor overspanning en overheating protectie. Daarnaast geeft een USB poort geen spanning meer af zodra je apparaat vol is. Tot slot beschikt de charger over Smart-Output, High-Speed charging en Multichannel protection. De BlitzWolf 40W is te verkrijgen in het wit en in het zwart, met bijgeleverde (EU) adapter.
En raad eens? Wij mogen er maar liefst 5 gratis weggeven! Op=Op.
Elke 2 dagen wordt er een winnaar gekozen die vermeldt komt te staan op deze pagina.

Winnaars:
16 mei 2015 – Davey H.
18 mei 2015 – Tom B.
20 mei 2015 – Maarten S.
22 mei 2015 – Daniël v. G.
24 mei 2015 – Jurgen v.D

 

add_blitzwolf5 add_blitzwolf2 add_blitzwolf add_blitzwolf4 add_blitzwolf6

add_blitzwolf7 add_blitzwolf8 add_blitzwolf9 add_blitzwolf10 add_blitzwolf11

 

– Wat moet je doen?
Simpel! Hieronder staan 3 vragen die je moet invullen om kans te maken. De vragen zijn makkelijk te beantwoorden en gaan over Banggood.com
– Tot wanneer kan ik meedoen?
Wees er snel bij, want de actie loopt tot 24 mei 2015 23:00.
– Wie kunnen er meedoen?
De actie geldt voor mensen binnen Nederland en België.
– Wat zijn de voorwaarden?
Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Informatie voor de eerste 2 vragen kun je hier vinden.
[Helaas is het meedoen niet meer mogelijk]

 

Reacties10 reacties

 1. Leuke actie, ik heb inmidddels van banggood de bevestiging gekregen dat de BlitzWolf onderweg is.

 2. Vandaag heb ik mijn exemplaar van de BlitzWolf 40W adapter ontvangen. Het was prima verpakt en de adapter doet het goed. Banggood heeft het via Sweden Post verstuurd, ik kreeg er netjes een trackingcode bij. Bedankt Bestellen in China en Banggood!

  • Dank je voor je reactie! We hopen graag foto’s te zien! Hopelijk heeft ‘ie het er niet al te lang over gedaan. :)

 3. Zeer goede een snelle lader, zo de verpakking. Zeer goed verpakt en goed aangekomen.
  Geweldige actie vaker doen!!!!

 4. Ik had dit al eerder willen aangeven maar ik ben erg tevreden over de Blitzwolf charger. Werkt perfect en zo’n centraal oplaadstation is toch onwijs handig!

  Nu is hij vorige week wel spontaan overleden, geeneen van de USB uitgangen deed het meer. Gelukkig was Banggood zo vriendelijk meteen een nieuwe op te sturen, ook over Banggood dus geen negatief woord! (Nooit gehad ook trouwens)

 5. Ik heb de Blitzwolf charger nu een tijdje in gebruik en er valt gewoon niets op aan te merken. Ik ben gewend aan producten in schuimfolie en/of bubblewrap maar deze charger kwam netjes in een retailverpakking, compleet met beschermfolie nog eens op de charger in de doos.

  Hij ondersteund het snelladen van mijn Samsung S6 prima, normaal laden van een tablet en diverse Lipos voor mijn quadcopters werkt ook en het kan allemaal tegelijk :)

Geef een reactie